VACCIN ÄR LIVSVIKTIGT
– MEN DÖTRÅKIGT

Det är viktigt att ha koll på sina vaccinationer, men länge har det varit för svårt och tidskrävande. Vacci hjälper dig hålla koll på allt som rör vaccinationer – genomförda och de du ska ta – på ett sätt som passar dig.

SÅ FUNKAR DET

en kvinna sitter i en soffa och bokar vaccin i en app

Vaccinrekommendationer

Om du redan vet vilket vaccin du ska ta så hjälper vi dig att boka tid på en klinik som passar dig. Om du inte vet vilka vaccin som du behöver ta så får du hjälp av vår automatiska rådgivare som ger dig rekommendationer baserat på din historik och dina kommande behov.

Bokningsservice

Vill du vaccinera dig nära hemmet, efter lämning på förskolan eller på lunchen under arbetsdagen?

Inga problem – välj en av Vaccis anslutna kliniker, hitta en tid och klinik som passar dig, boka och betala på ett och samma ställe.

Oavsett var du bokar ditt vaccin sparas din vaccination i din användarprofil.

Automatiska påminnelser

Glöm det gula kortet, med Vacci får du per automatik påminnelser när det närmar sig för nästa dos.  och när du ska ta eventuella booster-doser längre fram. Du kan när som helst få en bra överblick när du eller din familj bör se över era vaccinationer.

Mitt Vacci – Ditt digitala “gula kort”

När du bokat din första vaccination på Vacci så skapas automatikt en användarprofil, vi kallar det Mitt Vacci.

Här samlas all information som du kan behöva kring dina vaccinationer, de du har tagit och kommande påminnelser.  Eftersom Sverige inte har något nationellt vaccinationsregister än så kan du enkelt  samla din vaccinationshistorik genom  att lägga in den  själv.  Vaccinationer och rekommendationer som du får och bokar genom Vacci dokumenteras automatiskt därefter.

Din vaccinbetjänt

Oavsett vad du ska göra håller vi koll på om du behöver något extra vaccin. Vi hjälper dit att boka, påminner dig och håller reda på allt at dig. Gratis!

Vet du redan vad du vill ha?

Den närmsta vaccinatören med lediga tider är bara ett klick bort

TBE

TBE sprids via fästingar och går inte att bota.
Läs mer här

Boka vaccin
HEPATIT A+B
Twinrix ger ett komplett skydd mot både hepatit A och B
Boka vaccin
INFLUENSA
Alla kan vaccinera sig mot influensan för att undvika att bli sjuka.  Läs mer här.
Boka vaccin
GULA FEBERN
Sjukdomen överförs mellan människor via myggor.
Boka vaccin
BÄLTROS
Shingrix är avsett för förebyggande av bältros (herpes zoster)
Boka vaccin

GILLAR DU ATT RESA?

Med Vacci kan du lita på att du blir resklar i tid, med de vaccin som inte bara gör att du får komma in i landet, utan också håller dig frisk hela vistelsen. Lycklig resa!

Boka ett vaccin

HAR DU ETT HUSDJUR?

Vi vet att husdjur är familjemedlemmar, därför är det självklart för oss att du ska kunna sköta historik, planering och bokning av vaccin i Mitt Vacci också för ditt husdjur. I dag har vi stöd för hundar och katter – men vi arbetar för att lägga till fler husdjur så snart vi kan.