Vi gör vaccinationer enkelt

Vi är en oberoende plattform som tillhandahåller kostnadsfria tjänster till både konsumenter och företag för att hitta, boka och betala för vaccinationstjänster hos från oss fristående samarbetskliniker.

MÖT TEAMET

Monica Cassel

CEO

Monica har över 15 års erfarenhet som produkt- och kategorichef med ansvar inom affärsutveckling och försäljning på bolag så som Reitan Convenience, Tele2 och Axfood. Efter att ha drivit ett framgångsrikt bolag inom category management med över tjugo kunder och en årlig omsättning om 7 msek grundade hon Vacci 2019, sprunget ur frustration av att behöva ha ordning på de gula korten för sig och sina två barn.

David Ullman (leg. dr)

Medicinsk lead

David är legitimerad läkare verksam som barnläkare vid Barnsjukhuset Martina vid Sophiahemmet, och medicinskt ansvarig för Vacci som registrerad svensk digital vårdgivare. David har varit instrumentell i utvecklingen av Vaccis digitala rekommendationsmotor för vaccinationer som lanseras under H1 2022.

fyra händer som sträcker sig mot varandra

OM VACCI

Vi utvecklar en oberoende och digital plattform som samlar och förenklar allt som rör vaccinationer och vaccinationshälsa för både konsumenter och företag.

Att hålla ordning på pappersintyg på tagna vaccinationer, förstå vilka vaccin man ska ta inför en utlandsresa eller komma ihåg när det är dags för påfyllnadsdoser är besvär som vi vill råda bot på. Vi har byggt Vaccis teknikplattform för att möjliggöra flera olika lösningar på dessa problem. Däribland så kommer vi vid lansering senare under 2022 utöver smidig digital bokning och betalning av vaccinationer, också erbjuda användare ett digitalt gult kort där tagna vaccinationer sparas, digital vaccinationsrådgivning och mycket mer.

läkare med en spruta vaccin

Varför vaccin

Från barndomen till ålderdomen så skyddar vaccinationer oss genom hela livet. Sedan vaccinationer infördes har de skyddat människor mot vad som en gång var vanliga och ofta dödliga sjukdomar, till exempel smittkoppor och pest. Enligt Världshälsoorganisationen WHO räddar vacciner över tre miljoner liv årligen, och skyddar ytterligare en trekvarts miljon människor från mycket allvarliga sjukdomar.