Vaccinationshälsan är för svår att hålla koll på

Genom att vara Sveriges första oberoende teknikplattform för vaccinationer så hjälper vi våra användare att samla sin historik och ger dem skräddarsydda rekommendationer, tillsammans med att vi också påminner och nästa dos eller nya vacciner.
fyra händer som sträcker sig mot varandra

OM VACCI

Vi är Sveriges första oberoende och digitala teknikplattform som gör det enkelt att digitalt dokumentera, planera och boka vaccinationer. Det görs möjligt genom vår egenutvecklade tekniska plattform där kedjor och enskilda kliniker lätt ansluter sig, vår AI-baserade vaccinationsrådgivning kopplat till ett helt unikt användarkonto där all data samla.
Idag upplever många att det är svårt att hålla koll på redan tagna vaccinationer. En annan stor utmaning är att veta vilka kommande vaccinationer som behövs och hur de förändras inför olika livssituationer, såsom vid resa eller åldrande. Tillsammans med att också lägga till en enkel bokningsservice, hjälper Vacci till med hela kundbehovet och har alltid dedikerat fokus på att kundresan ska upplevas lika enkel som man är van vid från andra branscher.

GILLAR DU ATT RESA?

Med Vacci kan du lita på att du blir resklar i tid, med de vaccin som inte bara gör att du får komma in i landet, utan också håller dig frisk hela vistelsen. Lycklig resa!

Boka ett vaccin

MÖT TEAMET

Monica Cassel

CEO and Co-founder

Max Perhson

Head of Operations and Co-founder

David Ullman

Medical lead and Co-Founder

Maria Wannhainen

Veterinary lead

Lars-Göran Kjellin

Advisory Medical Board

Ishmam Hossain

Software Engineer

Elise Sandblom

UX designer

Sudipto Das

Tech Lead

Reaz Abedin

Project Manager

Rickard Almér

CTO

Naem Bhuiyan

Software Engineer

läkare med en spruta vaccin

LET’S GET VACCINATED

Från barndomen till ålderdomen. Vaccination är en av de mest framgångsrika och kostnadseffektiva åtgärder som kan vidtas för folkhälsan.
Sedan vaccinerna infördes har de skyddat människor mot vad som en gång var vanliga och ofta dödliga sjukdomar, till exempel smittkoppor och pest.
Enligt Världshälsoorganisationen WHO räddar vacciner över tre miljoner liv årligen, och skyddar ytterligare en trekvarts miljon människor från mycket allvarliga sjukdomar.