Anslut er klinik till vacci för fler och nöjdare kunder

Maria Heikenfeldt, klinikansvarig vacci

Maria Heikenfeldt

Ansvarig kliniksamarbeten

Före att Maria anslöt till vacci samlade hon över 15 års erfarenhet av strategi- och management samt partnerskapsutveckling inom konsultvärlden, med roller på Capgemini och PwC, och senare som partnerskapsansvarig inom SAS. Som COO är Maria huvudansvarig för kvaliteten och utförandet i vår dagliga drift, och brinner för att ge våra klinikpartners den bästa partnerskapsupplevelsen. Om ni ska ansluta er klinik till vacci är Maria er kontaktpeson på vacci.

Maria Heikenfeldt

vacci calendar illustration

Anslut er klinik till vacci

En plattform för samarbete

Vi är en oberoende plattform som sammanför kunder med behov av vaccinationer med verksamheter som genomför vaccinationer. Som plattform driver vi inte egna kliniker, utan fokuserar på det vi är bäst på – att hitta kunderna. Det gör vi genom digitala kundanskaffning, företagssamarbeten och en smidig bokningsupplevelse på vacci.se.

Digital kundanskaffning och digital-fysisk kundresa

Vi arbetar med ett helt digitalt arbetssätt med två huvudsakliga tillvägagångssätt:

  1. Digital kundanskaffning: vi hittar kunderna när de söker efter eller samtalar om vaccinationer i digitala kanaler som i sociala medier, på google med mera
  2. Strategiska företagssamarbeten: samarbeten med bolag och organisationer med kundgrupper som i något tillfälle har vaccinationsbehov

Fler än 60 partners – anslut er klinik och bli en av dem

Att ansluta er klinik till vacci är kostnadsfritt och går snabbt och vi är stolta över fint samarbete med ett 60-tal kliniker i Sverige. Bland våra partners på kliniksidan finns Svea Vaccin, Götabergshälsan, Quality care och Doktor24. Så för att sammanfatta: om ni vill få fler och nöjdare vaccinationskunder så tveka inte, utan kontakta oss. Anslut er klinik till vacci – enkelt, snabbt och kostnadsfritt.

Hälsningar, Maria Heikenfeldt, ansvarig kliniksamarbeten på vacci

Ring Maria

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

    "Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med vacci, som gör det enklare för användare som vill bli vaccinerade att hitta och boka tider hos oss digitalt och i mobilen. Vi är en rikstäckande aktör med nära fyrtio kliniker i hela landet, men att ansluta gick snabbt och enkelt"

    Ebba MüntzingAffärsutvecklingsansvarig, Svea Vaccin